Hvorfor vælge autoriseret?

Gode grunde til at vælge en autoriseret servicepartner 

Det kan godt betale sig at vælge et autoriseret værksted

Service hos en autoriseret Volkswagen-servicepartner kan give din bil et længere liv.
Her kan du læse en række gode grunde til at bruge en autoriseret Volkswagen-servicepartner.

 

Korrekt serviceeftersyn

 Afhængigt af alderen på din Volkswagen anbefales forskellige services og eftersyn. I de fleste Volkswagen-modeller gør bilens computer automatisk opmærksom på, hvornår det er tid til at tage på værksted. Dermed kan du køre op til 30.000 km mellem hvert serviceeftersyn. Dette kan ikke garanteres ved brug af en ikke-autoriseret partner.

Volkswagen Vejhjælp

Døgnet rundt. 365 dage om året. Volkswagen Vejhjælp hjælper dig, hvis du oplever nedbrud eller er kommet ud for en ulykke. Når du får din bil serviceret hos en autoriseret Volkswagen-servicepartner i henhold til serviceplanen følger Volkswagen Vejhjælp med i hele din bils levetid. Og hvis ikke vi kan lave din bil med det samme, så tilbyder vi gratis lånebil i op til 3 dage.

Læs mere om Volkswagen vejhjælp her

Volkswagen originale reservedele

Avancerede og nøjagtigt tilpasset til din model. Hos din autoriserede Volkswagen-servicepartner er du sikret, at der bliver benyttet Volkswagen Original Reservedele®. Med vores originale dele er din Volkswagen også 100% original efter reparation eller service.

Læs mere om originale reservedele her 

Direkte opkobling til fabrikken

Når din Volkswagen er til service eller reparation hos en autoriseret servicepartner, bliver den via værkstedets originale Volkswagen-testcomputer opkoblet direkte til Volkswagen-fabrikken, hvormed elektronikken i din Volkswagen automatisk opdateres. Det er specielt opdateringen af motorstyringen, der er vigtig, da den har betydning for, hvor langt din bil kører på literen, og hvor meget den forurener. Samtidig sikres en korrekt kalibrering, som er nødvendig for at bilens mange assistentsystemer fungerer korrekt, hvilket skaber den mest sikre kørsel.

Kulance

Vi er eksperter i netop din bil, og vi ved derfor også, hvordan den behandles korrekt på værkstedet. Hos din autoriserede Volkswagen-servicepartner følges Volkswagens anvisninger altid, og du vil derfor være dækket af vores garanti. Hvis du altid bruger en autoriseret Volkswagen-Servicepartner kan du også i mange tilfælde tilbydes kulance efter garantiperiodens udløb. Dette betyder, at visse reparationer kan være op til fuldt dækket, selv efter garantien er udløbet. Hvis du vælger et andet ikke-autoriseret værksted, og service eller reparationer ikke er lavet efter Volkswagens anvisninger, kan dette have stor indflydelse på dine kulancemuligheder og i værste fald påvirke din garanti.

Den nyeste viden

Volkswagens autoriserede servicepartnere er eksperter i netop din bil. Hver tekniker modtager løbende efteruddannelse, som udelukkende handler om Volkswagens biler og reparationen heraf. Den nyeste viden om Volkswagens modeller sikrer, at teknikeren effektivt kan finde og reparere eventuelle fejl, samt at udførelsen af reparationen er korrekt. Derudover har vi et helt centralt team, som teknikeren løbende kan få faglig sparring eller hjælp fra. Vores tekniske team indsamler viden fra alle autoriserede Volkswagen-servicepartnere i Danmark og sammenholder dem med Volkswagen-fabrikken. Derfor er vi altid i besiddelse af den nyeste viden, den nyeste software og de nyeste løsninger.

Korrekt værktøj

Som en del af uddannelsen i at servicere en Volkswagen oplæres teknikeren i at bruge specialværktøj, som er tilpasset den enkelte bilmodel. Med det korrekte værktøj sparer teknikeren tid, hvilket i sidste ende sparer dig penge. Samtidig sikres også den bedste behandling af din bil.

Fejl bliver forebygget

Autoriserede Volkswagen-servicepartnere modtager hele tiden nye monteringsvejledninger og opdaterede tekniske data. Derved kan de i tilfælde af fejl, der skal udbedres eller forebygges, altid være på forkant, så der tages hånd om fejlen næste gang, at du kommer på værkstedet. Således forebygges fejl før de opstår, og den store regning kan udeblive.

Komplette reparationer

Det kan godt betale sig at være grundig. Det er vigtigt at forså, hvad en reparation omfatter. F.eks. vil en autoriseret Volkswagen-servicepartner også udskifte medløberhjul og remstrammeren, når du får skiftet tandremmen. Ved at din mekaniker også skifter relaterede dele, når du er på værksted, undgås kortsigtede løsninger, der kan blive dyre på langt sigt.

 

Book tid på værkstedet her