Book tid på værkstedet

Vores værksteder holder åbent, og vores mekanikere står klar til at hjælpe dig, hvis din Volkswagen har brug for serviceeftersyn eller reparation.

Book tid på værkstedet

Volkswagen JuleQuiz 2022

Tilmeld dig til årets JuleQuiz, hvor du kan vinde den elektriske ID.4. Traditionen tro kan du også quizze dig til en flot præmie i ekspertkategorien og masser af dagspræmier.

Tilmeld dig årets JuleQuiz

Læs det nye VieW

I det nye VieW kan du læse alt om vores biler - blandet andet den 100 % elektriske ID. Buzz, den elegante ID.5, fremtidens konceptbiler og meget andet.

Læs her

Seneste nyheder

Hos Volkswagen sker der hele tiden en masse nye ting på bilfronten. Vi opdaterer løbende hjemmesiden med nyheder, så du altid kan holde dig opdateret.

Læs seneste nyheder

Velkommen til Bilhuset Allerød Aps

Vi er autoriseret Volkswagen-servicepartner og råder over et værksted med specialuddannede mekanikere, der ved alt om Volkswagens modeller og udstyr.

Som kunde på vores værksted bliver du mødt med dygtige og engagerede medarbejdere, der sikrer en god og professionel behandling af dig og din bil.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores forretning.

Med venlig hilsen
Bilhuset AllerødFind os

Bilhuset Allerød
Solvang 1-3
3450 Allerød
Tlf.: 48 17 10 23

Afdelinger og åbningstider

Nyheder

Bestået certificering

Vi har igen i år bestået den årlige fabrikscertificering på Volkswagen, Skoda og Seat

Inspireret af fortiden. Designet til fremtiden:?Den nye ID. Buzz og ID. Buzz Cargo

Volkswagen Erhvervsbiler og Volkswagen Personbiler præsenterer med den nye ID. Buzz og ID. Buzz Cargo et af de mest avancerede og alsidige, elektriske bilkoncepter i dag. Den elektriske MPV og varebil

Cloudbaseret og med kollektiv intelligens: Ny software 3.0 løfter ID.-familien til nyt niveau

Kørsel på et nyt niveau: Med softwaregeneration 3.0 tilfører Volkswagen en lang række nye funktioner til de elektriske ID.-modeller og optimerer samtidig brugeroplevelsen af bilen og øger ladeeffekten

Den nye Amarok: En prof on- og offroader med karisma

I 2022 præsenterer Volkswagen Erhvervsbiler en helt ny generation af Amarok, der løfter niveauet i pickup-segmentet i kraft af suveræne off- og onroad-egenskaber, omfattende udstyrsniveau, store udval
Se flere nyheder

Kampagner

 MIN VW GRATIS
 Bestil tid på værksted
 Osram - Night Breaker Laser pæresæt