Volkswagen åbner for salg af den nye, opgraderede ID.3

I starten af 2023 har Volkswagen verdenspremiere på den nye og opgraderede ID.3, men allerede nu er de danske priser klar, og der er åbent for bestillinger. ID.3 kommer med et opgraderet interiør, en

I starten af 2023 har Volkswagen verdenspremiere på den nye og opgraderede ID.3, men allerede nu er de danske priser klar, og der er åbent for bestillinger. ID.3 kommer med et opgraderet interiør, en optimeret digital brugerflade og priser fra 329.995 kr.

Indtil videre har vi kun set den nye ID.3 på designskitser, og vi må vente nogle måneder endnu på at se den færdige bil til verdenspremieren. Når sløret bliver løftet, vil vi se en ID.3 der har fået et facelift og en række nye kvaliteter. Volkswagen har med afsæt i feedback fra kunder opgraderet materialerne i interiøret, og bilens digitale brugerflade har fået et løft med en større touchskærm på 12” og en mere intuitiv betjening.

ID.3 kommer med den nyeste generation af Volkswagens software, der byder på funktioner som Plug & Charge og den intelligente e-ruteplanlægning i navigationssystemet, der gør opladning i den nye ID.3 nem og overskuelig. ID.3 kommer med den nyeste generation af assistentsystemer, der på visse udstyrsvarianter omfatter Travel Assist med swarm data og Park Assist Plus med hukommelsesfunktion.

Fire prækonfigurerede udstyrsvarianter

Volkswagen åbner for salget af den nye ID.3 og tilbyder fire veludstyrede præ-konfigurerede versioner: Life, Business, Style og Tour. Fælles for alle fire udstyrsversioner er, at de kommer med en 204 hk elmotor, der trækker på baghjulene. Versionerne Life, Business og Style kommer med et 58 kWh-batteri, der giver en WLTP-rækkevidde op til 426 km, hvor topmodellen Tour er udstyret med et 77 kWh-batteri, der giver en WLTP-rækkevidde op til 546 km.

Den nye ID.3 kommer til priser fra 329.995 kr. for en Life-version, der er veludstyret og byder på Adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion, App-Connect, trådløs opladning af smartphone, Navigation Discover Max med 12” touchskærm, 18” aluminiumsfælge og multifunktionsrat med varme.

Den 204 hk elmotor giver sportslige præstationer og 0 til 100 km/t klares på kun 7,3 sekunder. Det 58 kWh store batteri kan lade med op til 11 kW ved maksimal AC og 120 kW DC, hvor det tager 35 minutter at lade fra 10 til 80 % strøm på batteriet.

IQ.Light-forlygter standard på Business og Style

Den samme elektriske drivlinje og fine præstationer finder du ID.3 Business, der koster fra 349.995 kr. For de 20.000 kr. ekstra i forhold til en Life-version kommer Business-versionen med de avancerede og effektive IQ.Light-Matrix-LED-forlygter og LED-kombinationsbaglygter, der nu løber helt ind i bagklappen og har dynamisk sideblink. Detaljer som nøglefri adgang, Park Assist og Bakkamera gør hverdagen med en ID.3 Business nem og bekvem, når bilen skal parkeres.

ID.3 Style, der koster fra 379.995 kr., byder på kørekomfort for feinschmeckere. Den kører med Dynamisk-Chassis-Control, der automatisk tilpasser affjedringen efter kørslen, men føreren kan også i infotainmentsystemet vælge mellem fire køreprofilindstillinger, der har hver sin affjedringskarakteristik. Elektrisk justerbare ergoActive forsæder med memory-funktion sikrer optimal siddekomfort, og Augmented-reality-head-up-display projicerer kørselsinformationer op på frontruden i synsfeltet, så du kan holde fokus på vejen foran bilen.

Lang rækkevidde og hurtigere opladning

Har man et stort kørselsbehov, kommer topmodellen ID.3 Tour til priser fra 419.995 kr. med lang rækkevidde og god ladeevne, der på de lange stræk reducerer behovet for ladestop. ID.3 Tour kører med et 77 kWh-batteri, der giver en rækkevidde op til 546 km WLTP. Ladeevnen er løftet fra 135 til 170 kW, hvilket betyder, at det tager 30 minutter at lade fra 10 til 80 % strøm på batteriet.

ID.3 Tour står på elegante 20” Sanya-alufælge, og assistentsystemer som Area VieW og Park Assist Plus med Memory-funktion gør ID.3 Tour i stand til at overtage manøvrering i forbindelse med parkering og kan huske den til næste gang, du parkerer samme sted. ID.3 Tour er også udstyret med Vognbaneskifteassistent, Augmented-reality-head-up-display

IQ.LIGHT-Matrix-LED-forlygter og eljusterbare ergoActive-forsæder.

ID.3 kan bestilles nu, men verdenspremieren finder først sted i 1. kvartal 2023.

Du kan se den komplette ID.3-prisliste her: https://prislister.volkswagen.dk/id.3


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk